Join our Team

Channel Media Company beschikt over een uniek softwareplatform dat fabrikanten en winkeliers koppelt. Informatie stroomt vrij maar gecontroleerd door ons systeem. We zorgen zo dat een traditionele winkelier op een efficiente manier ook online kan concurreren. We werken voor grote klanten en merken die iedereen kent.

Wie zijn wij?

Channel Media Company vormt de spin in het web in de samenwerking met klanten en technische partners. Channel Media Company bevindt zich in een uitdagende en interessante groeifase. We streven naar een omgeving die maximaal bijdraagt aan het succes van onze klanten en tegelijk kansen biedt voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

In verband met de uitbreiding van onze activiteiten zijn we per direct op zoek naar een

ERVAREN en PRAGMATISCHE PHP DEVELOPER
die direct aan de slag kan met PHP7, Symfony 3.4 en MySQL 5.6

Wie zoeken wij?

De collega die wij zoeken werkt projectmatig mee aan het uitbouwen van ons technologieplatform, maar vindt het ook geen probleem om mee te helpen om waar nodig onze klanten te ondersteunen. Je houdt van afwisseling en je vindt het leuk om je kennis breed in te zetten.

Functiebeschrijving

Je wordt (mede)verantwoordelijk voor het in teamverband ontwerpen, bouwen, testen, implementeren en onderhouden van een webapplicatie voor de ondersteuning van onze klanten.

Profiel


Belangrijke kernwoorden over jouw kennis zijn: PHP, Symfony, MySQL, AJAX, Composer, Json, jQuery, MVC, Object Oriented Programming en XML.

Procedure

Herken je jezelf hierin en voel jij je de persoon die wij zoeken?

Stuur dan een mailtje naar
Anne-Marie (anne-marie@channelmediacompany.com) en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Download deze vacature als PDF